Екипажи на танковете Т-80БВ от групировката войски Днепър унищожиха с директен

...
Екипажи на танковете Т-80БВ от групировката войски Днепър унищожиха с директен
Коментари Харесай

Руснаците са унищожили опорния пункт на украинските сили в Запорожка област

Екипажи на танковете Т-80БВ от групировката войски " Днепър " унищожиха с пряк огън опорния пункт на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в Запорожка област, оповестиха от съветското министерство на защитата.

„ Танкови екипажи на гвардейския мотострелкови полк на Южния боен окръг унищожиха опорния пункт на украинските въоръжени сили в Запорожка област. Екипажите на танковете Т-80БВ стреляха непосредствено. Координатите на задачата и корекцията на огъня им бяха осъществени от екипажи на безпилотни летателни апарати. За да предотвратят ответен огън от врага, танкистите работят по системата „ въртележка “, оповестиха от ведомството. Те обясниха, че при този способ след няколко изстрела от огнева позиция екипажът неотложно я напуща. При придвижване и промяна на позиции персоналният състав продължава да стреля по врага. На мястото на излязлата от борбата машина влиза в деяние друга, разположена в друга посока на офанзива. 

Министерството добави, че след привършване на бойната работа танкистите се придвижват в тиловата зона, където правят презареждане, поддръжка и дребни поправки, след което още веднъж стартират работа по цели, получени от въздушно разузнаване.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР